Cinderella aus der Grimmwelt (INT)(Borrel)

langharige duitse herder chika's erf

Ras: Duitse Herdershond Langstokhaar

Geslacht: teef

Kleur/vacht: zwart-bruin, langstokhaar

Hoogte: 56 cm

HD-fast-normal
ED-vrij
Rug – vrij, geen bemerkingen

Cinderella stelt zich voor:
Hallo, ik ben Cinderella, maar mijn roepnaam is Borrel. Ik woonde ver weg in Duitsland…in het Grimmwelt, dus kreeg ik van mijn fokker een sprookjesnaam Cinderella. Toen ik ca 16 weken oud was zag het vrouwtje mij te koop staan, ik was het evenbeeld van haar vroegere hond Eilin, dat was haar oogappeltje. Ze zijn mij gaan halen en nu woon ik fijn in Oirschot. Ik was toen een erg grote, slungelige (en te dikke) pup zeiden ze hier (ik was een echte Borrel). Maar ben net als de echte Assepoester uitgegroeid tot een beeldschone dame. Ze noemen mij weleens “het ei” ….want ik ben nooit brutaal of vervelend…ben lief voor iedereen

Körbericht

Eine kleine, kräftige und sehr gut aufgebaute Hündin mit typvollem Kopf.
Hoher Widerrist, fester und gerader Rücken, korrekte Vor– und Hinterhandwinkelungen,
sehr guter Verlauf der Ober– und Unterlinie.
Freier Vortritt, hervorragender Nachschub. Exzellente Fellänge, sehr gutes Pigment.
Eine hervorragend aufgebaute Hündin mit sehr gutem Ausdruck.

Zuchtbewertung: Vorzüglich Auslese (VA)
Körklasse: 1
Körzeit: Lebenszeit
Uneingeschrankt Zuchttauglich

 

 

Klik op de foto’s om te vergroten