Nyx van Chika's Erf

oud duitse herder bi-color

Ras: Oudduitse herdershond

Geslacht: teef

Kleur/vacht: zwart-bruin, langstokhaar

Hoogte: 55 cm

HD-vrij
ED-vrij
Rug – vrij, geen bemerkingen

Nyx stelt zich voor:
Hallo, ik ben Nyx. Een klein teefje met veel energie. Tijdens de detectietraining heb ik veel rust in mijn koppie waardoor ik me goed kan concentreren. Want als ik mijn halsband of speurtuig aan heb, dan weet ik dat lekker mag werken voor het vrouwtje. Maar als ik vrij mag spelen, laat ik zien dat ik heel veel energie heb. Ik ben sociaal naar mens en dier. Knuffelen en spelen doe ik graag. En werken met het vrouwtje vind ik fantastisch!

Körbericht:

Eine kleine, gut aufgebaute und ausdruckstartke Hündin. Typvoller Kopf,
gute Vorbrust, guter Verlauf der Ober- und Unterlinie, gerader und fester Rücken,
gute Lage und Länge der Kruppe. Vor- und Hinterhandwinkelungen sehr gut, freier
Vortritt, sehr guter Nachschub aus der Hinterhand, sehr gute Haarlänge und
sehr gutes Pigment.

Zuchtbewertung: Vorzüglich (V)
Körklasse: I
Körzeit: Lebenszeit

 

 

Klik op de foto’s om te vergroten