Nacho van Chika's Erf

Nacho van Chika's Erf oudduitse herder

Ras: Oudduitse herdershond

Geslacht: teef

Kleur/vacht: zwart/bruin, langstokhaar

Hoogte: 59 cm

HD-fastnormal
ED-vrij
Rug vrij – geen bemerkingen
DM-N/N (=vrij)

Nacho stelt zich voor:
Hey hallo, ik ben Nacho.
Na mijn pubertijd, waarin ik als wervelwind over het erf rende, ben ik nu ik volwassen ben een fijne, lieve, zachtaardige hond. Mijn hobby’s zijn zoekspelletjes, maar achter de bal aan rennen vind ik ook leuk. Met de baas trainen vind ik geweldig, ik ben een snelle leerling! Werken met de baas is 1 van de leukste dingen op de wereld ­čÖé

K├Ârbericht:
Eine grosse, etwas gestreckte, mittelkr├Ąftige H├╝ndin. Gerader und fester R├╝cken, sehr gute Brustverh├Ąltnisse. Ober- und Unterlinie, guter Verlauf, sehr gute Vor und Hinterhandwinkelungen. Gute L├Ąnge und Lage der Kruppe. Gute Haarl├Ąnge, sehr gutes Pigment. Eine H├╝ndin, die sich sehr gut weiterentwickelt hat.

Zuchtbewertung: Vorz├╝glich (V)
K├Ârklasse: I
K├Ârzeit: Lebenszeit