Nacho van Chika's Erf

Ras: Oudduitse herdershond

Geslacht: teef

Kleur/vacht: zwart/bruin, langstokhaar

Hoogte: 58,5

HD-fastnormal
ED-vrij
Rug vrij – geen bemerkingen
DM-N/N (=vrij)

Nacho stelt zich voor:
Hey hallo, ik ben Nacho.
Na mijn pubertijd, waarin ik als wervelwind over het erf rende, ben ik nu ik volwassen ben een fijne, lieve, zachtaardige hond. Mijn hobby’s zijn zoekspelletjes, maar achter de bal aan rennen vind ik ook leuk. Met de baas trainen vind ik geweldig, ik ben een snelle leerling! Werken met de baas is 1 van de leukste dingen op de wereld 🙂

Körbericht:
Eine übermittelgroße, etwas gestreckte, mittelkräftige Hündin.
Gerader und fester Rücken. Sehr gute Brustverhältnisse. Ober– und Unterlinie, guter Verlauf, sehr gute Vor– und Hinterhandwinkelungen. Gute Länge und Lage der Kruppe. Fast gute Haarlänge, sehr gutes Pigment.

WA: 06.2022

Zuchtbewertung: Sehr gut (SG)
Körklasse: II
Körzeit: 2 Jahre