Magnum vom Prinzenrain

Ras: Duitse herdershond – langstokhaar

Geslacht: reu

Kleur/vacht: donkergrauw-gewolkt / langstokhaar

Stamboom klik hier

Geboren: 24.04.2017

Hoogte: 60 cm

HD vrij
ED vrij
Rugvrij – geen bemerkingen
LÜW „Typ0“
OCD-frei
DM: N/DM

Magnum stelt zich voor:
Ik ben Magnum, een kleine, sportieve, vrolijke reu.
Ben stabiel, en heel “helder” in de kop zoals ze dat zeggen.
Thuis een heerlijke huishond, bij de hondensport, laat ik mij
erg goed zien. Tot mijn ruim 4,5 jaar trainde ik samen met mijn vrouwtje minimaal 3x per week voor het PH1 programma van de KNPV. Ik stond  klaar om naar de keuring te gaan. Helaas is mijn sportcarrière afgesloten zonder certificaat. Corona en andere factoren hebben ervoor gezorgd dat ik niet naar de keuring ben gebracht. Ondanks dat het vrouwtje hier enorm van baalt weet ze dat ik een super sporthond ben (want de reden dat we niet gegaan zijn lag niet aan mij). Ze is heel erg trots op wat we samen bereikt hebben daarvoor hebben we geen papiertje nodig 😉 .

Verder ben ik een allemansvriend, volgens het vrouwtje een heerlijke hond. Ik ben een echte vriend voor de familie en iedereen die op bezoek komt 🙂

Körbericht:
Ein kleiner, kräftiger und kompakt aufgebauter Rüde mit sehr gutem Ausdruck.
Hervorragende Brustverhältnisse. Vor– und Hinterhand gut gestellt und sehr gut
gewinkelt, gerader und fester Rücken, gute Lage bei etwas kurzer Kruppe.
Korrekter Schrittwechsel, Vortritt frei und offen, sehr guter Schub aus der Hinterhand.
Gute Fellänge, gutes Pigment. Ruhiges und ausgeglichenes Wesen.
Ein Rüde, der sich sehr gut weiterentwickelt hat.

KKL: I
Körzeit: Lebenszeit
Zuchtbewertung: Vorzüglich (V)