Ian vom Leinder Land

langstokhaar duitse herder

Ras: Duitse herdershond langstokhaar

Geslacht: reu

Kleur/vacht: zwart/bruin, langstokhaar

Hoogte: 61 cm

HD fast-normal
ED vrij
Rug vrij – geen bemerkingen

Ian stelt zich voor:
Hier ben ik dan, Ian vom Leinder Land. Maar ze noemen mij Beatle, omdat ik als pup van die mooie lange Beatle lokken had. Volgens vrouwtje ben ik nog steeds een echte Beatle. Ze noemen me ook weleens Wouter de Kabouter, omdat ik niet zo heel groot ben. Volgens vrouwtje ben ik heel zachtaardig, lief, geduldig en een echte knuffelbeer. Ik vind het hele leven geweldig, ben vrienden met alle honden hier.

Körbericht:
Ein kleiner, kräftiger Rüde mit kräftigem Kopf und gutem Ausdruck. Hoher Widerrist, gerader und fester Rücken, sehr gute Brustverhältnisse, sehr gute Vor- und Hinterhandwinkelungen, sehr gute Länge und Lage der Kruppe. Hervorragende Fellänge, vorzügliches Pigment.

Zuchtbewertung: Vörzuglich (V)
Körklasse: II
Körzeit: 2 Jahre