Candy van Chika's Erf

Ras: Oudduitse herdershond

Geslacht: teef

Kleur/vacht: zwart/bruin / langstokhaar

Hoogte: 58 cm

HD-vrij
ED-vrij
Rug vrij – geen bemerkingen
DM: N/N

Candy stelt zich voor:
Hallo, ik ben Candy, een heerlijk relaxte hond die van knuffelen houdt.
Ik mag ook graag achter de bal rennen, maar vind het heerlijk om in de boomgaard lekker te chillen onder de fruitbomen.
Verder speel ik graag met de andere honden hier. Met de jonkies speel ik erg voorzichtig maar kan ze ook goed opvoeden.
Vrouwtje is super blij met hoe ik mij ontwikkeld heb.

Körbericht:

Eine etwas übermittelgroße, mittelkräftige und typvolle Hündin mit femininem Kopf. Hoher Widerrist, gerader und fester Rücken bei guter Länge und Lage der Kruppe. Sehr gut gewinkelte Vor– und Hinterhand. Freier Vortritt, sehr guter Nachschub, flüssige Gänge. Hervorragende Haarlänge, sehr gutes Pigment.

Zuchtbewertung: Vorzüglich (V)

Körklasse: 1

Körzeit: Lebenszeit