Candy van Chika's Erf

Ras: Oudduitse herdershond

Geslacht: teef

Kleur/vacht: zwart/bruin / langstokhaar

Hoogte: 58 cm

HD-vrij
ED-vrij
Rug vrij – geen bemerkingen
DM: N/N 

Candy stelt zich voor:
Hallo, ik ben Candy, ik ben de frisse wervelwind die
hier op het erf waait ;-).
Ik ben een vrolijk hondje wat altijd geknuffeld wil worden. Volgens het vrouwtje heb ik nog steeds mijn gekke
puppy-10-minuten. Maar dat vindt ze niet erg.
Met mijn vrolijke ondeugende glinster oogjes tover ik iedere dag een glimlach op het gezicht van het vrouwtje :-).

Körbericht:

Eine etwas übermittelgroße, mittelkräftige und typvolle Hündin mit femininem Kopf. Hoher Widerrist, gerader und fester Rücken bei guter Länge und Lage der Kruppe. Sehr gut gewinkelte Vor– und Hinterhand. Freier Vortritt, sehr guter Nachschub, flüssige Gänge. Hervorragende Haarlänge, sehr gutes Pigment.

Zuchtbewertung: Vorzüglich (V)

Körklasse: 1

Körzeit: Lebenszeit